Audiència amb la Reina Letizia

Ahir la nostra presidenta va tenir l’honor d’assistir, junt amb d’altres representants de les associacions afiliades a FASOCIDE, a l’audiència de S.M. la Reina Letizia, a qui van explicar les necessitats de les persones sordcegues i li van presentar el bastó blanc i vermell.

« 1 de 2 »

Dinar Santa Llúcia

Avui ONCE Catalunya ha organitzat el tradicional dinar de Santa Llúcia, ha estat un dia ben entranyable!

Fira Santa Llúcia

Avui celebrem Santa Llúcia visitant les paradetes de la tradicional fira davant la Catedral de Barcelona!

Cap de setmana a Andorra

El passat cap de setmana, dies 8, 9 i 10 de desembre, un bon grup de socis i sòcies vam fer una escapada a Andorra!  Va fer molt fred però ens ho vam passar molt bé: vam visitar el Museu del Tabac, vam relaxar-nos a Caldea, vam pujar a les atraccions de Naturlàndia, i vam menjar molt bé!   Estem molt contents d’haver pogut fer un respir d’hivern.  L’any vinent esperem poder realitzar moltes més acitivats!

« 1 de 4 »

Reunió Joventut FASOCIDE III

Imane Lachiri, la nostra responsable de la comissió de joventut, va assistir el passat cap de setmana a la tercera reunió de l’any dels delegats de joventut de tot l’estat que va tenir lloc a FASOCIDE Madrid.  Seguim treballant pel col·lectiu sordocec!

 

Curs Català II

Avui és l’últim dia del curs de català II.  Estem molt contents de fer aquesta segona edició aprenent nou vocabulari (dies, mesos, números, animals, transports,…) mentre fem activitats i juguem tots junts.

« 1 de 2 »

Acte 25-N

Avui la nostra presidenta i la responsable de la comissió de la dona han assistit a l’acte institucional “Homenatge a les dones supervivents”, organitzat per l’Institut Català de la Dona, per commemorar el dia contra la violència de gènere.

Coneixes els teus drets?

Avui ha vingut l’Esther Gálvez, advocada i intèrpret de llengua de signes, per parlar-nos dels drets de les persones sordes i sordcegues en diferents àmbits.  Els nostres socis i sòcies han trobat el contingut molt interessant i han après moltes coses importants.

Conferència Universitat Gallaudet

Aquesta tarda la Rosemary Boldú ha vingut a oferir-nos una conferència sobre la Universitat de Gallaudet, centre educatiu situat a Washington, on es parla exlcusivament utilitzant la llengua de signes.  Ha estat una xerrada molt interessant, i ens hem quedat tots amb moltes ganes d’anar-hi!

Reunió Joventut FASOCIDE

Ahir, 29 d’octubre, la nostra presidenta i representant de la comissió de joventut, va assistir a la reunió que van celebrar els delegats de tot l’estat espanyol a la seu de FASOCIDE de Madrid.