Assemblees FASOCIDE 2018

Els dies 23 i 24 de mai vam assistir a les assemblees ordinària i extraordinària de FASOCIDE a Madrid. Un plaer retrobar-nos amb companys i amics per parlar dels projectes nacionals sobre la sordceguesa. Sempre lluitant pels nostres drets!

« 1 de 2 »

Residència Benviure

Avui el departament de SAPSC (Servei d’atenció a persones sordcegues) junt amb la comissió de persones sordcegues grans, hem visitat la residència Benviure, on viuen alguns socis i sòcies d’ASOCIDECAT. Tot un plaer poder-los visitar!

« 1 de 2 »

Hípica Can Graells

Avui anem a l’Hípica Can Graells (Calaf) per passar un dia entre cavalls terapèutics. Hem après moltes coses mentre fèiem diferents activitats sensorials i també hem pogut fer una volta damunt d’un cavall. Molt agraïts per la bona atenció rebuda!

« 1 de 4 »

Visita Vaixell Pirata

Avui anem al port de Barcelona per pujar a un vaixell pirata!  Ens acompanya un sol esplèndid durant tota la visita, que és molt interessant.

« 1 de 2 »

Jornades Mediació Comunicativa

Avui la nostra presidenta, Imane Lachiri, ha assistit convidada a les I Jornades de Mediació Comunicativa: El nou pont a la diversitat comunicativa. La mediació. Organitzades per l’ Institut Salvador Seguí, de Barcelona.

Seguidament el programa “En Lengua de Signos” ha entrevistat a la presidenta d’ASOCIDECAT.

 

Assemblea Ordinària 2018

Avui hem celebrat l’Assemblea Ordinària de socis i sòcies anual. Gràcies a tots i totes per la vostra assistència!

Premis Roc Boronat

Avui la nostra presidenta ha assistit als Premis Solidaris Roc Boronat, organitzats per ONCE Catalunya.

Curs Haptic Signals

Del 13 al 16 de març, gràcies a la subvenció d’Erasmus+ atorgada a FASOCIDE, varis representants de les diferents associacions i delegacions de tot el país vam tenir l’oportunitat de participar en un curs de Haptic Signals. Gràcies a aquests signes que es realitzen a l’esquena i braç de la persona sordcega, aquesta pot rebre informació complementària sobre l’entorn i sentiments. Vam quedar molt satisfets i ara hi ha molta feina per fer!

« 1 de 2 »

Calçotada 2018

Avui hem anat de calçotada!  Primer hem visitat les Caves Codorniu i després hem parat a fer un bon dinar a un restaurant del Pont d’Armentera.  Ha estat una sortida molt agradable i hem quedat tots ben tips!

« 1 de 2 »

25 Asocide Nacional

Aquest cap de setmana hem anat a Madrid per celebrar els 25 anys de la fundació d’Asocide Nacional.  Ha estat un acte emotiu ple de records pels socis assistents de tot el país.   A continuar endavant!

« 1 de 2 »