Dia Internacional Persones Sordcegues 2018

Avui hem celebrat el Dia Internacional de les Persones Sordcegues 2018 amb una visita al Camp Nou i posteriorment un dinar de germanor.  Moltes gràcies a ONCE Catalunya per la organització, ha estat una sortida molt entretinguda!

« 1 de 2 »

Visita TV3

Avui hem visitat les instal.lacions de TV3! Ens han fet una visita guiada per diferents platós, vestuaris i redacció d’informatius.  Hem après moltes coses sobre el funcionament d’aquest canal de televisió i ha estat una visita realment molt interessant.

Conferència Mundial Hellen Keller 2018

Aquesta setmana, coincidint amb la setmana de la sordceguesa, la nostra presidenta i alguns socis han anat a Benidorm per participar a la Conferència Mundial Hellen Keller 2018.  Allà han pogut tenir contacte amb persones sordcegues d’arreu del món, realment una experiència inoblidable!

« 1 de 2 »

FÀBRICA ANÍS DEL MONO

Avui hem visitat la fàbrica d’Anís del Mono.  Hem après la història de la fàbrica i com es crea aquesta popular beguda. Una molt bona experiència gràcies a la visita guiada que ens han fet!

« 2 de 2 »

Cap de setmana a Port de la Selva – Respir 2018

Aquest cap de setmana, 8,  9 i 10 de juny, hem anat a Port de la Selva, des d’on hem fet unes visites molt interessants com: la Fundació Mona, el Monestir de Sant Pere de Rodes, el Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera, les Cabanes del Garrell, etc. També hem gaudit del bon temps i hem pogut fer un banyet a la platja i passejades saludables per la muntanya. Hem acabat cansats però ha valgut molt la pena!

« 3 de 5 »

Xerrada a la UPF

Avui la nostra presidenta ha anat a fer una xerrada sobre la sordceguesa i la feina que fem a la nostra associació als alumnes del grau de interpretació en llengua de signes de la UPF. Moltes gràcies per la vostra atenció!

Taller Còctels

Aquesta tarda un grup de socis i sòcies han fet un taller de còctels al Collage Cocktail Bar de Barcelona. Han après com es fan un munt de combinats, els han tastat i per acabar, n’han fet un ells mateixos. Salut!

« 2 de 2 »

Xerrada IES Salvador Seguí

Avui la nostra presidenta ha ofert una xerrada informativa sobre les Persones Sordcegues als alumnes del cicle de Mediació Comunicativa al centre IES Salvador Seguí.  Agraïr la bona rebuda i participació dels alumnes!

Assemblees FASOCIDE 2018

Els dies 23 i 24 de mai vam assistir a les assemblees ordinària i extraordinària de FASOCIDE a Madrid. Un plaer retrobar-nos amb companys i amics per parlar dels projectes nacionals sobre la sordceguesa. Sempre lluitant pels nostres drets!

« 1 de 2 »