Convivències entre socis d’ASOCIDE CATALUNYA a Tossa de Mar (Costa Brava)

Els passats 26, 27 i 28 de maig vam realitzar per fi les convivències anuals a la bonica població de Tossa de Mar.

Aquesta vegada el grup era més reduït, però no per això menys animat.

El grup estava format per sordcecs, GI, alumnes en pràctiques, familiars, DT, Rosa coordinadora, etc.

Sortim bastant puntuals en autocar des de la porta d’ONCE a Barcelona i anem directes a Hostalrich on amb un guia professional vam visitar la fortalesa. Després vam anar ja a l’hotel, molt acollidor, amb SPA i piscina exterior. A la tarda tenim temps
lliure i alguns ens animem a provar la zona de SPA i altres passegen per la ciutat. A la nit temps lliure per xerrar o bé ja anar a dormir.

Diumenge al matí passeig en barco amb fons de vidre per visitar coves i cales marines. Seguidqment vam pujar a un trenet que ens va portar a visitar el castell de Tossa, aquesta activitat em va encantar!

A la tarda temps lliure, i la majoria vam anar a la piscina exterior, ja que feia  molt bon temps. Tots a les gandules fins que el nostre DT s’aixeca i amb alumne es fica a la pisicina i dóna l'”ordre” de “tots a l’aigua” i així ho vam fer,  disfrutant d’un relax total.

Després a sopar, on es va fer lliurament als socis de diversos regals.

Fi de la jornada? No, encara sortim a prendre un gelat fins que el DT aconsella tornar a l’hotel i descansar.

Dilluns al matí a Platja d’Aro en autocar, temps lliure per a compres, i després a dinar a un restaurant de la localitat, Després tornada a Barcelona on vam arribar molt feliços i agraïts per tan bon cap de setmana.

Des d’aquí vull agrair el treball i la fantàstica actitud dels alumnes en pràctiques …. MOLTES GRÀCIES I A SEGUIR AIXÍ!