Dia Internacional de les Persones Sordcegues

Vaig arribar molt aviat a l’ONCE, en part pels nervis i en part per reconèixer l’entorn de la sala de juntes.

No van trigar a venir els responsables de l’acte, en primer lloc Manel Eiximeno (CRE) responsable de la organització de la jornada; també la secretària de protocol Silvia Rodriguez, i per descomptat, la nostra secretària i coordinadora Rosa Cantos.

A les 12h comença l’acte, parla en primer lloc el Sr Xavier Grau DT d’ONCE a Catalunya, després arriba el meu torn i recolzat per la meva GI Andrea faig la meva ponència amb bastants nervis, algun que un altre error, molt emocionat. Un cop finalitzada meva intervenció, torno al meu lloc, i tot seguit, una excel.lent intervenció de la gerent de FOAPS Esther Requena; després intervé Candelaria Hernádez (PESZ) que presenta un vídeo d’una classe de braille amb les germanes sordcegues Anna i Neus Vila de Bigues i Riells. A continuació, és el torn de Javier García, sordcec de 15 anys implantat i amb Síndrome d’Usher de tipus I, molt agradable la seva intervenció. Finalment i en representació del conseller José Luis Cleries que no ha pogunt venir, intervé Carmela Fortuny directora de l’ICASS amb una molt encertada explicació i amb un gran suport al nostre col·lectiu.

Un cop tancat l’acte, al hall es fa un aperitiu amb cava i es continua parlant i gaudint de la jornada, fins que a una hora prudencial ens retirem a casa, molt contents i feliços.

Moltes gràcies ONCE, FOAPS, ASOCIDE CATALUNYA, amb les vostres mans podem!