Dia Internacional Persones Sordcegues

El 27 de juny se celebra el Dia Internacional de les Persones Sordcegues (declarat en aquesta data en homenatge al naixement de Helen Keller). A Catalunya aquest any vam organitzar varies activitats dirigides a les persones sordcegues.

Primer de tot, una activitat esportiva on les persones que volguessin podien provar a muntar en tàndem, dirigit per professionals. Al mateix temps el Carlos Martínez, membre de la junta directiva d’ASOCIDECAT i responsable del departament de formació, impartia un taller de sistemes de comunicació i guia dirigit a professionals i familiars.

Seguidament es va organitzar un pica-pica i després un seguit de ponències a càrrec de les entitats organitzadores (ONCE, ASOCIDECAT, APSOCECAT i FESOCA).

Un cop acabat, APSOCECAT va donar la possibilitat de muntar en unes motos Harley Davidson i dos persones sordcegues d’ASOCIDECAT van voler provar. Va ser una experiència nova i molt divertida.

« de 10 »